AL MIJN TAARTEN ZIJN
HANDGEMAAKT EN BEREID
MET LIEFDE

Een bruiloft is iets speciaals en daar hoort een prachtige bruidstaart bij. Een speciale taart die past bij jullie dag, thema en smaak. Alles is mogelijk. Mijn bruidstaarten zijn altijd vers, handgemaakt en speciaal voor jullie ontworpen.
MIJN BRUIDSTAARTEN COLLECTIE
INFORMATIE

PRIJZEN

  • Naked / semi naked taarten vanaf €6,- per persoon
  • Crème taarten vanaf €6,50 per persoon
  • Fondant taarten vanaf €7,- per persoon
Alle taarten zijn op maat gemaakt en prijzen kunnen daardoor afwijken afhankelijk van uw wensen.

EXTRA’S

  • Cupcakes vanaf €3,- per stuk
  • Mini cupcakes vanaf €1,75 per stuk
  • Bruidsproeverij €30,-
Een proeverij is mogelijk voor taarten vanaf 30 personen. Als u de bruidstaart bij mij besteld wordt er niets in rekening gebracht.
WERKWIJZE

1. Contact

Je hebt mijn werk gezien op sociale media of tijdens het scrollen op internet. Het eerste contact is via e-mail, telefoon of social media. Als je wilt, kunnen we ook afspreken in de bakkerij voor een proeverij. Ik adviseer je om het eerste contact 6 tot 3 maanden voor de bruiloft te maken. Hier spreken we ook de datum af voor de proeverij.

2. Proeverij

Leuk dat jullie naar de proeverij komen! Tijdens het proeven zorg ik ervoor dat je de meest geschikte combinatie van smaken kiest en bespreken we het ontwerp van de taart. Praktische informatie komt ook naar voren, zoals de locatie, levering, bruiloftstyling, enz. Een proeverij is voor 2 personen.

3. Prijsopgave

Alles wat we hebben besproken, staat in de offerte. Ik stuur de prijsopgave zo snel mogelijk, maar uiterlijk 2 weken na de proeverij.
Om de bestelling definitief te maken vraag ik om een aanbetaling van 50%.
Jullie trouwdatum staat vanaf dat moment gereserveerd.

4. De grote dag

Spannend! Jullie grote dag komt dichterbij. Ik neem 1 week voor de bruiloft nog contact op om alle details door te nemen. Daarna ga ik bakken en dan wordt jullie heerlijke en prachtige bruidstaart op locatie bezorgt. Het feest kan beginnen!
CONTACT

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.