Let op:

Er worden op dit moment geen workshops meer ingepland. Dit in verband met de beperkte ruimte in de bakkerij in combinatie met de corona maatregelen

Privé Workshops

Als je iets echt goed wilt leren is het belangrijk dat er voldoende tijd en aandacht aan je gegeven wordt.
Dat weet ik als geen ander, en daarom bied ik enkel nog privé workshops aan.
Ik heb mijn volle aandacht voor jou en kan je zo alles leren wat je wilt leren. Je gaat altijd met een voldaan gevoel naar huis.

De inhoud van de workshop bepaal jij zelf. Je geeft zelf aan wat je wilt leren, en ik maak hier een leuke tijd vullende workshop van.
Uiteraard is er een limiet aan wat er mogelijk is in de tijd.

Wat is er mogelijk

Alles op taartgebied kun je bij mij leren van bakken tot decoreren! Denk bijvoorbeeld aan, het bakken van een mokka of slagroomtaart, decoreren van een dripcake, bekleden en decoreren van een fondant taart, maken van een bruidstaart voor familie en vrienden, of samen met je kind cupcakes decoreren. Een combinatie hiervan kan natuurlijk ook.

Heb je zelf een leuk idee? Laat het mij weten en ik vertel je of het mogelijk is!

Kom je liever niet alleen? Je kunt de privé workshop boeken voor maximaal 4 volwassenen of 6 kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, kinderfeestje of vrijgezellenfeest.

Prijzen zijn vanaf: 1 dagdeel €80,- een hele dag €160,- en meerdere personen op aanvraag.

Kinderfeestjes zijn vanaf €16,50 per kind.

Neem contact met mij op

Wil je een privé workshop volgen? Neem dan contact met mij op en geef aan wat je graag wilt leren. Ik geef dan aan hoeveel tijd er nodig is en zorg voor een leuk en leerzaam programma. De datum wordt in overleg gepland.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.