Zakelijke klant worden?

Momenteel eten zo’n 70.000 Nederlanders vanwege medische redenen glutenvrij. Dat kan zijn vanwege coeliakie of een andere gluten gerelateerde aandoening. Geschat wordt dat zo’n 170.000 mensen de auto-immuunziekte coeliakie hebben, maar dat slechts een vijfde het weet, blijkt uit cijfers van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Door betere en snellere diagnose verwacht de vereniging dat het aantal gediagnosticeerde patiënten zal groeien en daarmee ook het aantal glutenvrije consumenten.

Die trend lijkt al ingezet. In de periode tussen 2015 en 2020 zagen supermarkten een groei van de omzet uit glutenvrije producten. In 2015 was die omzet 20 miljoen, in 2020 bijna 50 miljoen. De markt van verse bakkerijproducten groeide in die periode met 66 procent. Verwacht wordt dat deze omzet in de supermarkten de komende periode met gemiddeld 32 procent zal blijven stijgen. – Bron: BN de Stem


Bij ons is het mogelijk om tegen een scherp tarief onze producten in te kopen. Zo kun je in jouw onderneming een écht lekker alternatief aanbieden. Onze taarten zijn zelfs zo goed, dat je die met een gerust hart ook aan de klanten kunt aanbieden die wel gluten mogen eten.

Wij bakken voor de kleine en voor de grote ondernemer. Voor horeca of voor wederverkoop. Het is in overleg ook mogelijk om een assortiment op maat op te stellen, zodat onze producten perfect aansluiten bij jouw bestaande assortiment.

Wij leveren in Nederland en een deel van België en kunnen producten ongekoeld, gekoeld en als diepvriesproduct aanleveren.

Nog niet overtuigd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of registreer direct!

Je vindt onze producten bij: