Zakelijke klant worden?

Als ondernemer is het voor jou belangrijk dat de gasten het goed hebben. Zij moeten tevreden zijn. Dat geld voor alle klanten, en daarom wil jij ook graag klanten met een voedselintolerantie of -allergie gastvrij verwelkomen.

Klanten met coeliakie kunnen geen gluten verdragen. Daarnaast zijn er nog talloze andere redenen waarom een klant geen gluten kan of wil eten.

Bij ons is het mogelijk om tegen een scherp tarief onze producten in te kopen. Zo kun je in jouw onderneming een écht lekker alternatief aanbieden. Onze taarten zijn zelfs zo goed, dat je die met een gerust hard ook aan de klanten kunt aanbieden die wel gluten mogen eten.

Wij bakken voor de kleine en voor de grote ondernemer. Voor horeca of voor wederverkoop. Het is in overleg ook mogelijk om een assortiment op maat op te stellen, zodat onze producten perfect aansluiten bij jouw bestaande assortiment.

Nog niet overtuigd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hier onder, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.