glutenvrije-bruidstaart

IEDERE TAART IS
HANDGEMAAKT EN BEREID
MET LIEFDE

Een bruiloft is iets speciaals en daar hoort een prachtige glutenvrije bruidstaart bij. Een speciale taart die past bij jullie dag, thema en smaak. Alles is mogelijk. Mijn bruidstaarten zijn altijd vers, handgemaakt en speciaal voor jullie ontworpen. Naast glutenvrij is lactosevrij & koemelkvrij vaak ook mogelijk.
MIJN BRUIDSTAARTEN COLLECTIE
INFORMATIE

PRIJZEN

Bruidstaarten maken is maatwerk, en iedere taart heeft daarom een eigen prijs afhankelijk van jullie wensen. Voor een bruidstaart betaal je bij mij vanaf €7,- per persoon. De prijs voor jullie taart kan makkelijk berekend worden via de bestelpagina.
In die prijs inbegrepen zit het volgende:
  • Bezorging is op iedere dag mogelijk, met uitzondering van zondag en maandag.
  • Ik reserveer een hele dag voor het bakken, zodat ik zonder afleiding kan werken aan jullie droomtaart.
  • Een (video)bel afspraak is altijd mogelijk, neem gerust zo vaak contact op als jullie willen.
Weten jullie precies wat jullie willen en zijn bovenstaande punten voor jullie minder belangrijk? Het is ook mogelijk om jullie bruidstaart te bestellen via het formulier van de Custom Cakes

EXTRA’S

  • Cupcakes vanaf €3,- per stuk
  • Mini cupcakes vanaf €1,75 per stuk
  • Bruidsproeverij-box €30,-

BEZORGING

Bruidstaarten worden bezorgd met een gekoelde koeriersdienst, gespecialiseerd in het bezorgen van taarten. Dit wordt dus niet door mij zelf gedaan, de koerier bezorgd de taart tot aan de deur. Dit kan bij jullie thuis zijn, bij een familielid of gast van de bruiloft of op de trouwlocatie. De bezorging vind plaats tussen 8:00 en 18:00 uur, het is belangrijk dat jullie zelf overleggen met de locatie of zij aanwezig zijn en de taart aan willen nemen. Als er niemand aanwezig is wordt de taart retour genomen! Uiteraard krijgen jullie van de koerier een track&trace code met een tijdsvak voor de bezorging.
Laten jullie dit liever door mij doen, of willen jullie de taart graag door mij gepresenteerd hebben, dan kan dat tot maximaal 1,5 uur rijden vanaf Sint Willebrord (berekend op Google Maps). De prijs hiervan is op aanvraag.
WERKWIJZE

1. Contact

Je hebt mijn werk gezien op sociale media of tijdens het scrollen op internet. Het eerste contact is via e-mail, telefoon of social media. Ik adviseer je om het eerste contact 6 tot 3 maanden voor de bruiloft te maken om te kijken of de datum nog beschikbaar is. Eerder mag natuurlijk ook!

2. Proeverij

Willen jullie graag vooraf proeven? Dat kan! Bestel hier onder een ‘Proeverij Box’ en geniet vooraf alvast van wat er te kiezen is! Een proeverij box is voldoende voor 2 personen.
In de box vinden jullie ook alle informatie die nodig is om te bestellen. Geef mij naderhand zo volledig mogelijk door wat jullie wensen zijn.
LET OP: controleer wel altijd eerst of de datum van jullie bruiloft wel beschikbaar is voordat jullie een proeverij bestellen.

3. Bestellen

Hebben jullie de proeverij box geprobeerd of weten jullie al precies wat jullie wensen zijn? Bestel dan hieronder jullie bruidstaart.
Doen jullie dit liever samen met met mij, dan is dat altijd mogelijk. Ik reken hier niets extra voor. We plannen dan met elkaar een (video)bel afspraak in en doorlopen samen alle stappen en al jullie wensen.

4. De grote dag

Spannend! Jullie grote dag komt dichterbij. Ik neem 1 week voor de bruiloft nog contact op om alle details door te nemen. Daarna ga ik bakken en dan wordt jullie heerlijke en prachtige bruidstaart op locatie bezorgd. Het feest kan beginnen!
BESTEL JULLIE DROOMTAART
CONTACT

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.