glutenvrije-bruidstaart

IEDERE TAART IS
HANDGEMAAKT EN BEREID
MET LIEFDE

Een bruiloft is iets speciaals en daar hoort een prachtige glutenvrije bruidstaart bij. Een speciale taart die past bij jullie dag, thema en smaak. Alles is mogelijk. Mijn bruidstaarten zijn altijd vers, handgemaakt en speciaal voor jullie ontworpen. Naast glutenvrij is lactosevrij & koemelkvrij vaak ook mogelijk.
MIJN BRUIDSTAARTEN COLLECTIE
INFORMATIE

PRIJZEN

  • Naked / semi naked taarten vanaf €6,- per persoon
  • Crème taarten vanaf €6,50 per persoon
  • Fondant taarten vanaf €7,- per persoon
Alle taarten zijn op maat gemaakt en prijzen kunnen daardoor afwijken afhankelijk van uw wensen.

EXTRA’S

  • Cupcakes vanaf €3,- per stuk
  • Mini cupcakes vanaf €1,75 per stuk
  • Bruidsproeverij €30,-
Een proeverij is mogelijk voor taarten vanaf 30 personen. Als u de bruidstaart bij mij besteld krijgt u dit bedrag als korting retour.

BEZORGING

Bezorging is mogelijk voor (bruids)taarten vanaf 30 personen tot maximaal 1,5 uur rijden van Sint Willebrord. Voor bezorging reken ik een starttarief van €10,- + €0,35 per km (retour). Ik lever de taart af bij de cateraar of bij u thuis tot aan de koelkast. Uiteraard bezorg ik iedere bestelling met de grootste zorg. Een taart presenteren op locatie is ook mogelijk, hiervoor reken ik extra kosten afhankelijk van de hoeveelheid werk.
WERKWIJZE

1. Contact

Je hebt mijn werk gezien op sociale media of tijdens het scrollen op internet. Het eerste contact is via e-mail, telefoon of social media. Ik adviseer je om het eerste contact 6 tot 3 maanden voor de bruiloft te maken om te kijken of de datum nog beschikbaar is. Eerder mag natuurlijk ook!

2. Proeverij

Willen jullie graag vooraf proeven? Dat kan! Bestel hier onder een ‘Proeverij Box’ en geniet vooraf alvast van wat er te kiezen is! Een proeverij box is voldoende voor 2 personen.
In de box vinden jullie ook alle informatie die nodig is om te bestellen. Geef mij naderhand zo volledig mogelijk door wat jullie wensen zijn.

 

3. Prijsopgave

Alles wat we hebben besproken, staat in de offerte. Ik stuur de prijsopgave zo snel mogelijk, maar uiterlijk 2 weken na het doorgeven van jullie wensen.
Om de bestelling definitief te maken vraag ik om een aanbetaling van 50%.
Jullie trouwdatum staat vanaf dat moment gereserveerd.

4. De grote dag

Spannend! Jullie grote dag komt dichterbij. Ik neem 1 week voor de bruiloft nog contact op om alle details door te nemen. Daarna ga ik bakken en dan wordt jullie heerlijke en prachtige bruidstaart op locatie bezorgt. Het feest kan beginnen!
BESTEL DE PROEVERIJ BOX
CONTACT

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.