Wie we zijn

Ik ben Manuela Lambrechts, en samen met mijn man Roland runnen wij sinds 2016 Bakkerij de Anti Gluut, een glutenvrije bakkerij gespecialiseerd in zoet. Maar dat doen we niet alleen, de bakkerij is inmiddels een echt familiebedrijf geworden ondersteund door familie en vrienden.
Manuela
Taart

Wat we doen

Sinds 2016 bakken wij het lekkerste glutenvrije gebak van Nederland. Vers en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Klanten hoeven niet bang te zijn voor kruisbesmetting en kunnen onbezorgd genieten van verse zoete lekkernijen.

In 2021 zijn we gestart met leveren aan de zakelijke markt. Supermarkten, bakkerijen, winkeliers en horeca kunnen nu zelf een lekker glutenvrij assortiment aanbieden. Naast het aanbieden van onze producten voorzien wij winkeliers en horeca ook van advies over hoe zij veilig hun glutenvrije klanten kunnen helpen.

Ons doel

Wij willen glutenvrij voor iedereen toegankelijk maken. Mensen met coeliakie moeten vaak ver rijden naar speciaalzaken of er is helemaal geen optie in de buurt.

Wij bezorgen of verzenden onze producten door heel Nederland, gewoon bij jou thuis dus of op de locatie van het feest! Ook in België leveren we, de pakketpost door heel het land en de gekoelde bezorging in Vlaamstalig België.

Antigluut-bezorgauto
giant chocolate chip cookies glutenvrij

VIP programma

Jij bent voor ons heel waardevol, en daarom maken we van onze klanten graag onze VIP’s. Als VIP spaar je punten die je in kunt wisselen voor korting of gratis producten. Meer informatie lees je hier.