glutenvrije donuts

DE MOOISTE DINGEN IN HET LEVEN ZIJN ZOET

Glutenvrije donuts, cake jars, hot chocolate bombs & meer!
Als je niet bij mij in de buurt woont maar toch wilt genieten van mijn heerlijke glutenvrije lekkernijen, plaats dan jouw bestelling hier in de glutenvrije webshop.
Ik werk met vaste verzend dagen voor de producten in de webshop. Verzenden gebeurt met PostNL, ik heb geen invloed op de bezorgtijden, maar bezorgen gebeurt doorgaans 1 dag na verzending. U krijgt na verzending een track&trace code per email waarmee u de bestelling kunt volgen. Liever ophalen? Selecteer dit in je bestelling en neem contact op om een afspraak te maken.
De donuts en Cake Jars kunnen heel goed ingevroren worden. Doe dit zo snel mogelijk na ontvangst in de gesloten verpakking, en laat ze ook in de gesloten verpakking ontdooien. De donuts kunnen ook individueel in de vriezer bewaard worden, verpak ze dan goed luchtdicht in folie of in een diepvrieszakje en laat ook deze verpakt ontdooien.

Trust dadge
LET OP: JE BESTELT VOOR DE VOLGENDE DATUM
Donderdag 22 april
Alle bestellingen worden op deze datum verzonden. Ik pas deze datum na de uiterste besteldatum aan, dus noteer hem goed.
Bestellen kan tot en met zondag 18 april. Afhalen kan op zaterdag 24 april tussen 9:00 en 12:00.

Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- (NL en BE)

Let op

De producten zijn na de dag van bakken nog ongeveer 7 dagen houdbaar. Op de koekjes en de Hot Chocolate Bombs na zijn alle producten in te vriezen, doe dit zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling en laat de producten in de gesloten verpakking ontdooien om ijsvorming te voorkomen. In de vriezer zijn de producten nog 3 maanden houdbaar.

PostNL levert de producten doorgaans op de dag na verzending. Soms komt het voor dat er een dag vertraging is. Dit is voor de producten geen probleem. Je krijgt een track&trace code per email, hiermee kun je jouw bestelling volgen. Deze email kan per ongeluk in de 'spam' map terecht komen. Je kunt via de website van PostNL zien of er momenteel vertragingen zijn, of klik op het info tekentje hier links.

SPECIALS
Aanbiedingen & Feestdagen
CAKE JARS
Producten met een * zijn melk/lactosevrij
KOEK & SNOEP
DONUTS
Producten met een * zijn melk/lactosevrij